OAXACA Cuina Mexicana és una porta única a la cuina mexicana més autèntica. Un restaurant mexicà construït amb amor, ple de detalls, des de la nostra verge de Guadalupe que presideix el menjador a la cuina oberta amb el comal al centre, fins a la nostra terrassa exterior per gaudir d’uns sopars únics. Passió, sabor i el toc picant mexicà.

També es pot gaurdir de La Mezcalería d’Oaxaca, un espai sensorial únic a la ciutat, el veritable vas comunicant d’Oaxaca Cuina Mexicana. Una taverna mexicana als Porxos d’en Xifré, al costat del port de Barcelona, històric origen i destinació dels vaixells d’ultramar. Amb una decoració sorprenent i deutora de les clàssiques cantines mexicanes, a la Mezcalería d’Oaxaca pots gaudir d’una de les millors col·leccions de mezcal d’Europa, còctels d’autor, “tacos” i “botanas” per compartir.