Us presentem Vidrios y Cristales situada en els coneguts “porxos d’en Xifré” de la Casa Xifré, un dels edificis representatius de Barcelona i del barri del Born, La Bodega Vidrios y Cristales recupera el format clàssic de celler de barri tradicional on les conserves de qualitat, salaons i altres clàssics de l’aperitiu cobren protagonisme.

Conserves, vins i vermut
Amb Vidrios y Cristales volem recuperar el concepte tradicional del celler de barri de sempre, amb bons vins, vermut d’aixeta i una sensacional selecció de llaunes i conserves que segur et sorprendran. Salaons i fumats, conserves de peixos artesanes, una selecció de llaunes de petits productors i un ampli celler de vins i el clàssic vermut de la casa completen la nostra oferta.

https://gruposagardi.com/restaurante/bodega-vidrios-y-cristales/