La Casa Llotja de Mar, situada al front marítim en ple centre històric de Barcelona, és un dels monuments més significatius i esplendorosos, que representa l’economia i la cultura de la ciutat. Va ser construït durant la segona meitat del segle XIV, el període més brillant del gòtic català.

L’actual edifici neoclàssic es va construir al segle XVIII sobre l’antic edifici medieval. L’antagonisme d’estils fa de la Casa Llotja un monument històric i artístic de gran interès arquitectònic, al qual s’afegeix l’incalculable valor artístic dels seus salons, decorats i enriquits principalment d’escultures i pintures realitzades als segles XVIII i XIX per alumnes i professors de l’Acadèmia de Belles Arts.

L’àmplia varietat de salons permet acollir aconteixements d’empresa de diversa índole, amb l’excel·lència i singularitat com a principals referents: presentacions, esmorzars i sopars de gala, conferències, espots publicitaris, desfilades, concerts, recepcions, rodes de premsa, etc.

http://www.casallotja.com/