Gràcies a una desena de restaurants que formen part de l’Associació Porxos del Port i el seu programa #lacuinadelport es podrà gaudir d’una selecció de tapes carregades d’història durant tot el mes d’octubre.

Els equips de cuina de 10 restaurants de Porxos del Port, eix comercial dels carrers Isabel II, Llauder, Reina Cristina i Pas Sota Murall, han pensat una proposta de 10 tapes de temporada maridades amb un vi, cava o cervesa inspirades en la trajectòria i la cultura de cada restaurant.

A partir de l’1 d’octubre en els 10 restaurants: 7 Portes, Oaxaca, Carballeira, Casa Pascual, Cadaqués, La Cala, Maracaibo, Celler Vidres i Cristalls, Can Paixano i Perikete, es podrà gaudir de la seva proposta culinària al servei de tots els visitants que s’apropin a la zona Porxos del Port per 6 € cada tapa (preu que inclou el maridatge). A més, a l’instagram @portxosdelport es farà un concurs on es sortejaran 3 àpats o 3 sopars per a dues persones per valor de 90 € per parella, per gaudir del restaurant que triïn.

Porxos de l’Port a través d’accions com #lacuinadelport busca donar visibilitat i atraure el públic local a un dels eixos comercials amb més història i ADN gastronòmic de la ciutat.

En aquests moments Porxos de l’Port compta amb 20 socis que formen part d’aquesta associació i que van des de restaurants com Carballeira, Oaxaca, Can Paixano, … a hotels com l’H10 Port Vell, Hotel de la Mar, establiments carregats d’història, fins Institucions com la Llotja de Mar Cambra de Comerç), Barcelona Tech City i la Facultat de Nàutica de Barcelona (UPC).

Sobre Porxos de l’Port

Porxos del Port és l’Associació de comerciants de Pla de Palau, que s’han unit per reprendre el protagonisme original del conjunt d’edificis d’estructura porxada coneguts com Porxos d’en Xifré. És un edifici d’estil isabelí que representa un exemple de l’arquitectura neoclàssica barcelonina. Va ser encarregat per Josep Xifré i Casas, un indià que havia fet fortuna a Cuba i Nova York i va ser considerat l’home més ric de la ciutat que va construir el primer edifici modern (aigua corrent …) a l’estil de les grans avingudes europees ( Rue Rivoli).