L’hotel H10 Port Vell és un exclusiu hotel de quatre estrelles superior situat al port de Barcelona. L’hotel està ubicat en un edifici històric i compta amb un disseny interior senzill i elegant, habitacions modernes, el restaurant Hollywood, el Cafè del Port i la impressionant terrassa Mare Nostrum amb una piscina d’immersió i vistes impressionants de al Port Vell.

L’hotel H10 Port Vell compta amb elegants estances on predominen els tons blancs. Estan equipades amb totes les comoditats que necessiteu per passar una estada confortable. Totes les habitacions inclouen amenitats Rituals.

Gaudeix dels nostres deliciosos esmorzars a la carta, acabats de preparar amb ingredients d’alta qualitat. Pren-te una copa al relaxant ambient de la nostra cafeteria i no et perdis la terrassa Mare Nostrum, amb gandules, una petita piscina i una zona Chill-Out a la nit.

L’hotel ofereix la possibilitat de celebrar recepcions amb begudes corporatives o esdeveniments privats a la Terrassa Mare Nostrum, on els clients gaudiran d’una cuina acuradament preparada i d’increïbles vistes al Port Vell. El restaurant Hollywood també es pot reservar per a dinars i celebracions.